Wilfried Zaha, Derrick Köhn, Kerem Aktürkoğlu… Galatasaray’dan transfer açıklaması!

 Wilfried Zaha, Derrick Köhn, Kerem Aktürkoğlu… Galatasaray’dan transfer açıklaması!
Okunuyor Wilfried Zaha, Derrick Köhn, Kerem Aktürkoğlu… Galatasaray’dan transfer açıklaması!

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, takımın transfer gündemi hakkında basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Wilfried Zaha, Derrick Köhn ve Kerem Aktürkoğlu’nun durumlarına dair bilgiler veren Ergün, teklifler üzerinde değerlendirme yapıldığını belirtti.

Transfer Durumları ve Gelecek Planları

Yeni sezonda Süper Lig’de şampiyonluğu hedeflediklerini vurgulayan Ergün, “Son iki yılın şampiyonu olarak lige umutlu başlıyoruz. Okan Buruk ile iki yıllık sözleşme yeniledik ve ilk 11’imizden oyuncu kaybetmedik. 2025’te 25. şampiyonluğumuzu ve 5. yıldızı takmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi play-off maçımız var ve ilerlemeyi hedefliyoruz. Ancak bazı yanlış algılar ve karalamalarla geriye çekildiğimiz düşünülebilir,” şeklinde konuştu.

Transfer Süreci ve Stratejiler

Transfer süreçlerini anlatan Ergün, “Transferler teknik ekibimiz tarafından oluşturulan havuzdan seçilir ve yönetime sunulur. Limitlerimiz doğrultusunda transferler yapılır. Avusturya kampı öncesinde de benzer söylentiler vardı. Ben, tek başıma transfer yapmam mümkün değil. Bu süreçte bir heyet var ve amacımız 25. şampiyonluğa ulaşmak ve Şampiyonlar Ligi’nde başarıya ulaşmak,” dedi.

Wilfried Zaha’nın Durumu

Premier Lig takımlarıyla anılan Wilfried Zaha’nın transfer durumu hakkında Ergün, “Zaha’nın ayrılma talebi oldu. Süreç devam ediyor ve görüşmeler istenilen şekilde ilerlerse açıklamalar yapılacaktır,” açıklamasında bulundu.

Derrick Köhn’ün Transferi

Geçen sezon devre arasında transfer edilen Derrick Köhn ile ilgili de bilgi veren Ergün, “Köhn’e resmi bir teklif geldi. Ancak oyuncunun talebi teklifi değerlendirmeme yönündeydi. Bu nedenle şu an için bir gelişme yok,” şeklinde konuştu.

Kerem Aktürkoğlu’na İlgi

Kerem Aktürkoğlu’nun durumuna da değinen Ergün, “Kerem, Galatasaray’ın ve milli takımımızın önemli oyuncusu. Yurt dışında kariyerine devam etme konusunda daha açık olduğunu belirtti. Eğer uygun teklifler gelirse değerlendirebiliriz. Şu an için transfer aşamasında değiliz,” dedi.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın