Ümraniye’de Polise Saldıran Yunus Emre Geçti’nin Korkunç Suç Geçmişi Ortaya Çıktı

 Ümraniye’de Polise Saldıran Yunus Emre Geçti’nin Korkunç Suç Geçmişi Ortaya Çıktı
Okunuyor Ümraniye’de Polise Saldıran Yunus Emre Geçti’nin Korkunç Suç Geçmişi Ortaya Çıktı

İstanbul, 23 Eylül 2024 – Ümraniye’de yaşanan trajik olayda, 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti, polise saldırarak bir memuru şehit etti ve bir diğerini yaraladı. Olay, Ihlamurkuyu Mahallesi Petrol Yolu Caddesi’nde, motosiklet hırsızlığı suçlamasıyla yakalanmaya çalışılan Geçti’nin direnişi sırasında gerçekleşti.

Polis ekipleri, motosiklet hırsızlığı nedeniyle Geçti’yi yakalamak üzere harekete geçti. Ancak, genç şüpheli yakalandıktan sonra polise direnerek, memurun silahını almayı başardı. Ardından, çevredeki vatandaşlara ve polislere ateş açtı.

Saldırıda Yaralananlar Hastaneye Kaldırıldı

Geçti’nin açtığı ateş sonucu, 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz ile bir diğer polis memuru ve şüphelinin annesi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi. Maalesef, Şeyda Yılmaz hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Gözaltına Alındı

Yunus Emre Geçti, saldırının ardından kaçmaya çalıştı, ancak kısa süre içinde polisin yaptığı çalışmalarla yakalanarak gözaltına alındı. Olay yerinde yapılan incelemelerde, boş kovanlar tek tek belirlendi.

Suç Kaydı Şok Edici

Yapılan araştırmalara göre, Geçti’nin 26 suç kaydı bulunuyor. Bu suçlar arasında kasten yaralama, cinsel taciz, yağma, gasp, motosiklet hırsızlığı ve uyuşturucu madde ticareti gibi ağır suçlar yer alıyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili yaptığı açıklamada, Geçti’nin kasten öldürme ve kasten yaralama suçlarından tahkikat işlemlerinin başlatıldığını bildirdi.

Emniyet Müdürlüğü’nden Başsağlığı Açıklaması

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, şehit polis memuru Yılmaz için başsağlığı dilerken, yaralı polis memuruna acil şifalar temennisinde bulundu. Olayla ilgili incelemeler sürüyor ve güvenlik kameralarındaki görüntüler de olayın detaylarını aydınlatmaya yardımcı olacak.

Bu acı olay, toplumda güvenlik endişelerini artırırken, polis teşkilatının gösterdiği cesaret bir kez daha takdirle karşılandı.

 

Kaynak:https://www.ensonhaber.com/

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın