Reha Muhtar’ın Hastaneye Kaldırılmasının Ardından Deniz Uğur ve Nilüfer Arasında Gerilim Tırmanıyor

 Reha Muhtar’ın Hastaneye Kaldırılmasının Ardından Deniz Uğur ve Nilüfer Arasında Gerilim Tırmanıyor
Okunuyor Reha Muhtar’ın Hastaneye Kaldırılmasının Ardından Deniz Uğur ve Nilüfer Arasında Gerilim Tırmanıyor

Ünlü televizyon sunucusu Reha Muhtar’ın evinde merdivenden düşerek ağır yaralanmasının ardından hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi. Ancak Muhtar’ın eski eşi Deniz Uğur, oğlu Poyraz’a ulaşamadığını öne sürerek sosyal medyada dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Uğur, şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı’nın Poyraz’ı hastaneden aldığını ve teslim etmeyeceklerini belirtti.

Deniz Uğur, Reha Muhtar’ın beyin kanaması geçirdiğini ancak oğluna ulaşamadığını ve çocuğunun Nilüfer tarafından alıkonulduğunu öne sürdü. Uğur, “Akşamdan beri oğlum telefonlarımı açmıyor. Nilüfer ve kızı Poyraz’ı alıp hastaneden çıktılar ve teslim etmeyeceklerini söylüyorlar. Karakola gidip çocuğumu kaçırdıkları için şikayetçi olacağım” dedi.

Nilüfer ise Deniz Uğur’un suçlamalarına yanıt vererek, “Ayşe Nazlı’nın kardeşini kaçırmak gibi bir düşüncesi ve girişimi söz konusu dahi olamaz. İddialar asılsız ve yersizdir. Çocuk annesine gitmek istemediğini zaten defalarca belirtmiştir” açıklamasını yaptı. Nilüfer’in avukatı Mustafa Demiral, Poyraz’ın hastanede babasının yanında zaman zaman olduğunu ve annenin yanına gitmek istemediğini belirtti.

Deniz Uğur, sosyal medyada yaptığı bir açıklamada polisin taraflara ulaşmaya çalıştığını ve bugün tedbir kararı çıkarılmasını beklediğini söyledi. Uğur, “Kanuna karşı gelebilecek kadar, hiçbir yetkileri olmadan çocuğumu alıkoyabilecek kadar bana kinlenmişlerse gidip tedavi olsunlar. Bana oğlumu teslim edeceksiniz, sonra da yargılanacaksınız” ifadelerini kullandı.

Bu gelişmelerin ardından Reha Muhtar’ın sağlık durumu ve aile içindeki gerilim merak konusu oldu. Kamuoyunda tartışmalara neden olan bu olayın nasıl sonuçlanacağı ise belirsizliğini koruyor.

Kaynak:Medya Radar

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın