Özgür Özel Ayak Röntgen Filmlerini Paylaşarak Söylentilere Yanıt Verdi

 Özgür Özel Ayak Röntgen Filmlerini Paylaşarak Söylentilere Yanıt Verdi
Okunuyor Özgür Özel Ayak Röntgen Filmlerini Paylaşarak Söylentilere Yanıt Verdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ev kazasında ayağını kırdığını açıkladıktan sonra sosyal medyada yayılan ‘ayağından vuruldu’ iddialarına yanıt verdi. Özel, söz konusu söylentilerin yalan olduğunu göstermek amacıyla ayak röntgen filmlerini kamuoyuyla paylaştı.

Özgür Özel’in ev kazasında ayağını kırdığı bilgisi, bazı sosyal medya hesapları tarafından, Özel’in ayağından vurulduğu yönündeki iddialarla karıştırıldı. Bu iddiaların FETÖ’cü hesaplar tarafından yayılmakta olduğunu belirten Özel, yaşananların gerçeği yansıtmadığını vurguladı.

Özel, Saygı Öztürk’e verdiği demeçte, “Herkesin başına gelebilecek bir ev kazası sonucunda, sosyal medyada akıl ve ahlak dışı bir kampanya başlatıldı. FETÖ’cü hesapların yaydığı yalanlar, kasıtlı olarak boyutlandırılarak devam ettirildi. Parti Sözcümüz ve ben bizzat açıklama yaptık, ancak iddialar sürdürüldü” dedi.

Özel, açıklamasında, bu tür yalanların tek amacının CHP’ye ve partilerine zarar vermek olduğunu belirterek, “Bu gündemlere teslim olacak değiliz. Biz işimize bakıyoruz. Memleketin sorunlarına çözümler üretmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Özgür Özel, röntgen filmlerini paylaşarak iddiaların asılsız olduğunu ve gerçek durumu gözler önüne serdi.

Kaynak:Ensonhaber

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın