Kenan İmirzalıoğlu ‘Kim Milyoner Olmak İster’den Ayrılıyor: Yeni Sunucu Belli Oldu

 Kenan İmirzalıoğlu ‘Kim Milyoner Olmak İster’den Ayrılıyor: Yeni Sunucu Belli Oldu
Okunuyor Kenan İmirzalıoğlu ‘Kim Milyoner Olmak İster’den Ayrılıyor: Yeni Sunucu Belli Oldu

Kenan İmirzalıoğlu ‘Kim Milyoner Olmak İster’den Ayrıldı: Oktay Kaynarca Yeni Sunucu

“Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasında büyük bir değişiklik yaşanıyor. Beş yıldır sunuculuğunu üstlenen Kenan İmirzalıoğlu, oyunculuk kariyerine odaklanmak için programdan ayrıldığını duyurdu.

Kenan İmirzalıoğlu’nun veda etmesinin ardından, yarışmanın yeni sunucusu olarak ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’nın ismi açıklandı. Kaynarca’nın, ATV’de yayınlanan bu popüler yarışmada İmirzalıoğlu’nun yerini alacağı ve izleyicilere yeni bir soluk getireceği bildirildi.

Hürriyet’in haberine göre, Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz Kenan Işık’ın sunumuyla popüler hale gelen “Kim Milyoner Olmak İster”deki başarılı performansını dizi projelerine yönelmek için sonlandırdı.

Gazeteci Mehmet Üstündağ, İmirzalıoğlu’nun Türk halkı tarafından çok sevildiğini ve programdaki başarısının ardından, oyunculuk kariyerine geri dönme kararı aldığını belirtti. Oktay Kaynarca’nın ise izleyiciler tarafından büyük beğeniyle karşılanacağı öngörülüyor.

Kenan İmirzalıoğlu’nun yeni projeleri arasında bir dijital platformda yayınlanacak “Ayrılık Da Sevdaya Dahil” adlı dizi bulunuyordu. Ancak, ünlü oyuncunun projeden son anda çekilmesi sonucu başrolü İbrahim Çelikkol’un üstleneceği açıklandı. Çelikkol, dizinin “Kemal” karakterini canlandıracak. Ayrıca dizinin başrol kadın oyuncusu olarak Emine Meyrem seçildi ve çekimlerin ekim ayında başlaması planlanıyor.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın