“Katar Şeyhi Mansoor Al-Thani: Türkiye ile İnsan Yatırımlarını Geliştirmek İstiyoruz”

 “Katar Şeyhi Mansoor Al-Thani: Türkiye ile İnsan Yatırımlarını Geliştirmek İstiyoruz”
Okunuyor “Katar Şeyhi Mansoor Al-Thani: Türkiye ile İnsan Yatırımlarını Geliştirmek İstiyoruz”

Katar Şeyhi Mansoor Al-Thani: Türkiye ile Yatırım İlişkilerimizi Geliştirmek İstiyoruz

Katar Şeyhi Mansoor Al-Thani, Türkiye ile kardeşlik yapabileceklerini ve Türk insanlarla yatırım yapmak istediklerini dile getirdi. İstanbul’daki GSA İnovasyon Zirvesi’nde CNBC-e’ye açıklamalarda bulunan Al-Thani, Türkiye’nin uluslararası yatırımı çekmek için sürdürüldüğü çalışmala

Al-Thani, Türkiye’deki start-up’ların büyük potansiyeli taşıdığını ve yatırımların getirisinin yüksek olduğunu ifade etti. “Benim yatırımım insanlar üzerine. İnsanlara bu yatırımların değeri artıyor” diyen Al-Thani, Türkiye ile daha fazla bağlantı kurarak insana yatırım yapmak istediklerini belirtti.

Yatırım Miktarları ve Beklentiler

Türkiye’deki yatırımlar hakkında bilgi veren Al-Thani, “Çok büyük rakamlardan bahsetmiyoruz. Yatırımların getirisi yüksek, ancak riski de yüksek. Miktar olarak birkaç milyon dolardan söz edilebilir” diye konuştu. Teknolojinin, inovasyon ve girişimcilik alanında ortaya çıkmasının artırılmasının beklenmesi.

Geleneksel Yöntemlerin Dışında Yenilik Arayışı

Katar Şeyhi, Türkiye’nin mevcut ekonomik durumu ve yatırım ortamı hakkında da görüntüler paylaştı. “Küresel ekonomiye yaklaşımın farklı yerlerde olması. Geleneksel gelişmeler işe yaramıyor, yenilikçiliğe ve girişimciliğe odaklanmalıyız” şeklinde ifadeler kullandı. Sürdürülebilir bir ekonomi oluşturmak için yetenekler üzerine kurulu.

Kaynak: En Son Haber

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın