Kadir İnanır’ın Sağlık Durumu Hakkında Eşinden Açıklama

 Kadir İnanır’ın Sağlık Durumu Hakkında Eşinden Açıklama
Okunuyor Kadir İnanır’ın Sağlık Durumu Hakkında Eşinden Açıklama

Kadir İnanır’ın Felç İddialarına Eşi Jülide Kural’dan Yanıt

Kadir İnanır’ın sağlık durumu, son dönemde çeşitli haberlerle gündeme geldi. Mart ayında beynindeki damarına pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılan ünlü oyuncunun sağ kol ve bacağında felç meydana geldiği iddiaları ortaya atılmıştı.

Kadir İnanır, rahatsızlığı nedeniyle Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmış, beyin pıhtısına bağlı inme geçirdiği için entübe edilmişti. 27 Mart’ta uyandırılan ve 1 Nisan’da yoğun bakımdan çıkan İnanır, o tarihten bu yana rehabilitasyon sürecinde.

Son günlerde İnanır’ın felç olduğu ve tedavi sürecinde olduğu yönündeki iddialar, sosyal medyada ve haber sitelerinde geniş yer buldu. Bu haberlerin ardından İnanır’ın eşi Jülide Kural, açıklama yaptı. Kural, Kadir İnanır’ın sağ kol ve sağ bacağında felç olduğuna dair haberlerin asılsız olduğunu belirtti.

Kural, “Kadir’in tedavisi olumlu yönde devam ediyor. Böyle haberler nereden çıkıyor anlamıyorum. Elbette zorlu bir süreç ama güçlü iradesiyle daha da iyi olacak. Lütfen yalan haberlere itibar etmeyin” şeklinde konuştu. Kural ayrıca, İnanır’ın kapsamlı bir tedavi sürecinden geçtiğini ve fizik tedaviye devam ettiğini belirtti.

 

https://www.yenicaggazetesi.com.tr

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın