Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun Adaylık Sinyalini Yorumladı: “Onların Derdi Bizi Niye Gersin?”

 Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun Adaylık Sinyalini Yorumladı: “Onların Derdi Bizi Niye Gersin?”
Okunuyor Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun Adaylık Sinyalini Yorumladı: “Onların Derdi Bizi Niye Gersin?”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da cuma namazı çıkışının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylık sinyali olan açıkalamalarıyla ilgili gelen bir soruya yine kendi üslubunca yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Üsküdar’daki Hz. Ali Camisi’nde kıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun adaylık sinyali olarak görülen açıklamalarıyla ilgili bir soru üzerine şunları söyledi: ‘Bu bizim derdimiz değil, onların derdi. İşimize bakıyoruz. Cumhur İttifakı kararlı bir şekilde yola devam ediyor.

Ekonomi toplantısı ile ilgili soruya net yanıt vermedi

Erdoğan ekonomi yönetimi toplantısı konusundaki bir soruya ise ‘Neleri ele alacağımızı açıklarsam doğru olmaz. Bu sadece Mir Kart değil, alternatifi olarak elimizde neler var. Bunlar üzerinde duracağız. Bu çalışmamızı sürdüreceğiz.’ yanıtını verdi. Erdoğan ve kurmaylarının yarın İstanbul’da ekonomi gündemli bir toplantı yapmayı planlıyor. Reuters’a bilgi veren kaynaklar toplantıda Rusya ile mutabakatlar, ekonomi genel durum, borsa, yaptırım ve MİR konularının gündemde olacağını belirtmişti. İş Bankası ve Denizbank bu hafta ABD’den gelen uyarı sonrası Rus ödeme sistemi Mir’i askıya almıştı.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın