Ayşenur Yazıcı’dan İyi Haber: Yoğun Bakımdan Çıktı

 Ayşenur Yazıcı’dan İyi Haber: Yoğun Bakımdan Çıktı
Okunuyor Ayşenur Yazıcı’dan İyi Haber: Yoğun Bakımdan Çıktı

Bir dönemin tanınmış gündüz kuşağı programı sunucusu, spiker ve yazar Ayşenur Yazıcı’nın sağlık durumuna ilişkin sevindirici bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma alınan Yazıcı için iyi haberler geldi.

Yazar Mine Özbek, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Ayşenur Yazıcı’nın sağlık durumuyla ilgili olumlu gelişmeleri duyurdu. Özbek, “Kıymetlimiz Ayşenur Yazıcı’dan nihayet iyi haberler aldık. Dualarınız şifa oluyor. Yarın itibarıyla yoğun bakımdan normal odaya alınarak tedavisine devam edilecek” şeklinde bilgi verdi.

Özbek, Yazıcı’nın tedavi sürecindeki yoğun ilgi ve desteğin önemini vurgulayarak, destek olan herkese teşekkür etti. Ayrıca, “Ailesi, Ayşenur’a adeta bir sevgi selinin aktığını belirtti. Sizlerin desteği ona büyük moral oldu. İyi ki varsınız. Allah hepinizden razı olsun. İnşallah tez zamanda sağlığına yeniden kavuşacak kıymetlimiz” dedi.

Ayşenur Yazıcı Kimdir?
13 Eylül 1958’de Elazığ’da doğan Ayşenur Yazıcı, ilkokulunu Anadolu’da, ortaokulu Paris’te, liseyi ise Ankara Tevfik Fikret Lisesi’nde tamamladı. Yükseköğrenimini Fransa’daki Rhone Akademisi’nde tamamladı. İngilizce ve Fransızca dillerini ileri düzeyde bilen Yazıcı, 1983 yılında TRT’de sunuculuk kariyerine başladı ve 1990-2011 yılları arasında TRT ve özel televizyonlarda spikerlik yaptı. Türk Dil Kurumu tarafından “Türkçe’yi en iyi kullanan spiker” olarak ödüllendirilen Yazıcı, 50’den fazla ödül kazanmıştır. Ayrıca, şiir yarışmalarında ödülleri bulunmaktadır ve Reiki mastırıdır. Bir çocuk annesi olan Yazıcı’nın birçok kitabı da bulunmaktadır.

Kaynak:Yeniçağ

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın