ASTROLOG & YAZAR SEVİL SEVİL İLE BOĞA BURCUNDA AY TUTULMASI!

 ASTROLOG & YAZAR SEVİL SEVİL İLE BOĞA BURCUNDA AY TUTULMASI!
Okunuyor ASTROLOG & YAZAR SEVİL SEVİL İLE BOĞA BURCUNDA AY TUTULMASI!

28 Ekim’de Boğa burcunda bir Ay tutulması gerçekleşecek. 2021 yılından itibaren gündemlerimizle ilgili hayatlarımıza son dokunuşunu çarpıcı bir şekilde yapacak. Anın haritasında Yengeç burcunun yükselmesi aile, vatan, ev, hane, yuva temalarında gündemimiz olacağını gösterir. Yükselen yöneticisinin Boğa burcunda olması keyiflerimizi, konfor alanımızı ve güvende kalma isteğimizi gösterirken, Ay’ın Jüpiter ile kavuşumu duygularımızı abartılı bir şekilde yaşayacağımızı da vurgular. Güneş’in, Merkür’ün ve Mars’ın ise bu dönem Akrep burcunda olması bazı krizli olaylarla dönüşmek zorunda olduğumuza dem vurur. Güven temasından uzaklaşıp risk almak zorunda kalabileceğimiz gibi risk almak yerine konfor alanımızda kalmayı tercih edebiliriz. Merkür’ün Mars ile Akrep burcundaki kavuşumunda olması sivri dilli olabileceğimizi ve düşüncelerimizi sertçe savunabileceğimizi gösterir. Merkür’ün Jüpiter ile gergin açısı iletişimleri abartmamamız, büyük konuşmamamız gerektiğini belirtir. Mars’ın ve Jüpiter’in stresli açısı da eylemlerimizin abartılı olmasına veya savaş ve kavga durumunun büyümesini de gösterebilir. Venüs’ün Neptün ile gergin açısı da ilişkilerde aldanma, kandırılma gibi durumlara karşı da dikkatli olmamız gerektiğiniz söyler. Para konularında da dikkatli olmalıyız, yoksa para kaybı olabilir. Türkiye’yi de kadersel anlamda etkileyen bu Ay tutulmasıyla yöneticiler ve liderler söz konusu olabilir. Kadersel bir kapanışa veya dönüşüme şahit olabiliriz.
KOÇ: Maddi konularda gelir gider hesabı yapabilirsiniz. Yatırımlar, kazançlar, ek gelir kapısı söz konusu olabilir. Yeteneklerinizi paraya dökebilirsiniz, manevi değerlerinizin farkına varabilirsiniz. Bu dönem harcamalarınıza dikkat edin.
BOĞA:Tutulma evinizde! İş, kariyer, dış görünüş, stiliniz, evlilik gibi birçok alanda tamamlanmalar, farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Hayatınızda kadersel bir kapanış ve bitiş söz konusu olabilir. Sakinliğinizi korumalı ve ne istediğinize karar vermeden önce yaşamınızı gözden geçirmelisiniz.
İKİZLER: Bu dönem bilinçaltınız yoğun olabilir. Gizli de kalmış bazı bilgileri duyabilir ve herkesin gerçek yüzünü görebilirsiniz. Ruhsal konularla ilgilenip, şifa çalışmaları yapmanız size iyi gelecektir. Rutin kontrollerinizi ihmal etmeyin. Terapiye gidebilir ve size iyi gelemeyen her enerjiden özgürleşebilirsiniz. Seçim sizin.
YENGEÇ: Sosyal çevrenizde bazı farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Hayalleriniz, umutlarınız ve gelecek planlarınız net bir şekilde görünebilir, bu konularda tamamlanma veya bitiş yaşayabilirsiniz. Projelerinizi tamamlayabilir ve arkadaşlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

ASLAN: İş, kariyer, statü konularında bazı tamamlanmalar, gelişmeler olabilir. Görev değişikliği yapabilirsiniz. Toplumdaki statünüz de evlenme veya boşanma şeklinde bir değişme olabilir. Toplum önünde görünebilirsiniz. Kariyer hayatınızda köklü bir değişim veya bitiş söz konusu olabilir.
BAŞAK: Yurtdışı seyahatlerinde bir tamamlanma olabilir. Yükseköğretim, basın, yayın, medya ve hukuk konularıyla ilgili bazı farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda bazı tamamlanmalar olabileceği gibi de gündeminize gelebilir. Din, felsefe ve inanç konularına ilgi duyabilirsiniz. Ufkunuzu genişletmeye bakın.
TERAZİ: Borç, kredi, miras, nakafa, sigorta gibi ortak kazançlar gündeminize gelebilir. Kredi çekebilir veya borçlarınızı kapatabilirsiniz. Cinsel dürtüleriniz artabilir. Bir ameliyat durumunuz olabilir. Krizleri diplomatik bir şekilde ele alıp, uzlaşmacı yaklaşmalarınızla üstesinden gelebilirsiniz.
AKREP: Ortaklık ve evlilik gibi gündemleriniz olabilir. Danışmanlık alabilir ve verebilirsiniz. Kimilerinde bir evlilik söz konusu olabilirken bazılarında ilişkilerde boşanma veya yol ayrımları olabilir. Köprüden önceki son çıkıştasınız. Ne istediğinize dikkatlice karar verin.
YAY: İşe girme, çalışma, meslekte ilerleme durumunuz olabilir. İş hayatında görev değişikliği ve meslek değişikliği yapabilirsiniz. Meslek hayatınızda bitişler veya farkındalıklar da söz konusu olabilir. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin ve evcil hayvan sahiplenebilir veya onların bakımıyla ilgilenebilirsiniz.
OĞLAK: Aşk hayatınızda bazı sonlanmalar ve farkındalıklar yaşayabilir veya aniden ilişkiye başlayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Sanatsal konularda yaratıcılığınızı gösterebilir ve sahnede olabilirsiniz. İlişkilerinizi değerlendirme vakti. Tamam mı yoksa devam mı?
KOVA: Ev alma, taşınma, yuva kurma, ev içerisinde tadilat gibi durumlarınız olabilir. Hane içerisinde konuşmalar olabilir. Ev alma veya taşınma durumunuz olabilir. Ailesel konularda bitişler veya tamamlanmalar olabilir. Bu dönem aile büyüklerinin sorumluluğunu alabilirsiniz.
BALIK: Kısa yolculuklara çıkabilir veya bir eğitimi tamamlayabilirsiniz. Kuzen, kardeş ve yakın çevrenizle iletişimleriniz bu dönem yoğun olabilir. Onlarla ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Kimilerinde araç alma veya satma durumu olabilir.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın