ASTROLOG & YAZAR SEVİL SEVİL İLE AY AKREP BURCUNDA

 ASTROLOG & YAZAR SEVİL SEVİL İLE AY AKREP BURCUNDA
Okunuyor ASTROLOG & YAZAR SEVİL SEVİL İLE AY AKREP BURCUNDA

Ay Akrep burcunda seyrine devam ediyor.
Duygularımız ve sezgilerimiz daha derin olabilir. Kredi nafaka, miras, sigorta, pirim, cinsellik, dua, bu enerjiler akışta olacak. Marsın da Akrep burcunda oluşu ile duygusal olarak daha hızlı motivasyonu yüksek olabiliriz.
Günün ilk yarısı ayın venüsle güzel etkileşimi olacak. Para, aşk, hobiler, sanat, estetik, eğlence, yeme, içme, konfor, kadınlar bunlarla ilgili güzel gelişmeler olabilir. Kadınların desteğini alanlar olabilir. Öğleden sonra Akrep burcundaki Ay’ın boğa burcundaki Jüpiterle güzel etkileşimi olacak, yeme içme konfor şans konuşma fırsatlar verebilir. Yemeye içmeye, para harcamalara dikkat edin bugün Jüpiterin büyüteç görevi ile fazla harcamalar yapabilirsiniz, abartılar olabilir. Uyum ve denge de olmak size iyi gelecektir.
Günün ve bu haftanın huzur kartını yolluyorum

Huzur : Arzuladığınız huzur ve ahenge ulaşmak için ilk adım iç dengenizi kazanmaktır. Eğer istediğiniz bu sukünete henüz kavuşmadıysanız,bunu şimdi yapabileceğimizi bilin. Meditasyon, sağlıklı beslenme içsel çalışmalar düzenli egzersiz bol su tüketmeyi de eklerseniz huzurun kapıları açılmaya başlar bunları yaptığınızda ruhsal ve bedensel olarak şifalanıp o zaman yapmak istediğiniz hayatınızın kılavuzu sizi başarıya ulaştıracaktır.

OLUMLAMA
Dengeli ve huzurlu bir hayat yaşıyorum. Sağlıklı besleniyor kendime zaman ayırıyorum. Herşey tam zamanında karşıma çıkıyor ve ben onları sevgiyle alıyorum. İçsel ve sağlıklı ahenkli olarak huzur içindeyim. Teşekkür ederim.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın