Aleyna’nın şantajcısı konuştu

 Aleyna’nın şantajcısı konuştu
Okunuyor Aleyna’nın şantajcısı konuştu

Aleyna Tilki’nin kişisel bilgilerini sosyal medyada yaydığı iddia edilen ve bu nedenle 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan İ.Y., konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sabah’tan Oğuzhan Uysal’ın haberine göre, Aleyna Tilki’nin babasına ve menajerine kimlik bilgilerini gönderen İ.Y., şantaj yapmakla suçlanıyor. Davanın devam ettiği belirtilirken, İ.Y. kendini savundu.

İ.Y., Aleyna Tilki’nin bilgilerini göndermesinin amacının sadece onu uyarmak olduğunu ve herhangi bir maddi çıkar peşinde olmadığını söyledi. “Bilgileri paylaşmamın nedeni, Tilki’nin bu durumdan haberdar olması ve şikayetçi olması içindi” diyen İ.Y., şantaj yapmadığını ve para talep etmediğini vurguladı.

İ.Y., olayla ilgili olarak, bilgileri internet üzerinde gördüğünü ve Aleyna Tilki’yi uyarmak için babasına ve menajerine mesaj gönderdiğini belirtti. Ancak, Tilki’nin bu hareketi şantaj olarak değerlendirdiğini ve kendisinden şikayetçi olduğunu ifade etti.

Ayrıca, Aleyna Tilki’ye ait e-okul notları ve kişisel bilgilerin hala internette erişilebilir durumda olduğu bildirildi.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın