Okan Buruk’un Aşk Hayatı Yeniden Gündemde: Hadise İddialarına Güldü

 Okan Buruk’un Aşk Hayatı Yeniden Gündemde: Hadise İddialarına Güldü
Okunuyor Okan Buruk’un Aşk Hayatı Yeniden Gündemde: Hadise İddialarına Güldü

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, boşanmasının ardından özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde yer alıyor. Şubat 2024’te eşi Nihan Akkuş ile yollarını ayıran Buruk, sessiz sedasız gerçekleşen bu ayrılıkla dikkat çekmişti. Ünlü çift, daha önce 2013 yılında da boşanma kararı almış ancak evliliklerine devam etme kararı almıştı.

Boşanma haberlerinin ardından Okan Buruk’un pop yıldızı Hadise ile ilişki yaşadığı iddiaları gündeme geldi. Ancak kısa süre sonra bu iddiaların asılsız olduğu, ikilinin sadece arkadaş olduğu belirtilmişti. Hadise’nin ise o dönemde yabancı bir yönetmenle ilişkisi olduğu öne sürülmüştü.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da bir mekandan çıkarken görüntülenen Okan Buruk, aşk hayatına dair sorularla karşılaştı. Özellikle Hadise ile ilişki iddialarına gülen teknik adam, “Ne iddiası ya?” diyerek bu dedikoduları yine esprili bir şekilde yanıtladı.

Magazin dünyasında sık sık yer bulan bu söylentilere rağmen Buruk, özel hayatına dair sorulara yanıt vermekten kaçınmaya devam ediyor.

 

KAYNAK: En Son Haber (ESH)

 

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın