Ümraniye’de Polis Memuru Şehit Oldu: Katil Zanlısının Annesinden Şok Açıklama

 Ümraniye’de Polis Memuru Şehit Oldu: Katil Zanlısının Annesinden Şok Açıklama
Okunuyor Ümraniye’de Polis Memuru Şehit Oldu: Katil Zanlısının Annesinden Şok Açıklama

Ümraniye’de, 22 Eylül 2024 tarihinde bir polis memuru olan Şeyda Yılmaz’ı şehit eden katil zanlısı Yunus Emre Geçti’nin annesi Pınar Geçti, yaşanan olayla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Oğlunun madde bağımlısı olduğunu defalarca karakola bildirip yardım istediğini belirten Pınar Geçti, “Devlete yalvardım, karakollara gidip her şeyi söyledim. Oğlumun madde kullanıp satmasını bildiğimi defalarca ifade ettim. Ama hiçbir şey olmadı,” dedi.

Geçti, olayın ardından duyduğu acıyı dile getirirken, “Anne-baba çocuğunun böyle bir durumda olmasını ister mi? Ben de yaralıyım. Allah rahmet eylesin, keşke bu olmasaydı. O benim başıma gelseydi, ben ölseydim,” ifadelerini kullandı.

Olay, 22 Eylül akşamı Ümraniye Ihlamurkuyu Mahallesi’nde meydana geldi. 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti, polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı esnada, bir polis memurunun silahını alarak polislere ve çevreye ateş açtı. Çatışma sırasında ağır yaralanan polis memuru Şeyda Yılmaz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Pınar Geçti, oğlunun suç geçmişinin 26 kaydı olduğunu belirterek, “Devlet neden bunu görmedi? O kadar yalvardım ama yine de bir şey olmadı,” diyerek, toplumda yaşanan madde bağımlılığı sorununa da dikkat çekti.

Bu trajik olay, güvenlik güçlerinin karşılaştığı tehlikeleri bir kez daha gözler önüne sererken, madde bağımlılığı ve suçla mücadele konusunda daha etkin çözümler bulunması gerektiğini vurguluyor.

Kaynak:https://www.yenicaggazetesi.com.tr/

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın