Acun Ilıcalı’dan Ali Koç’a Destek: “Başkanın Sahaya İnmesi Yakışan Bir Hareketti”

 Acun Ilıcalı’dan Ali Koç’a Destek: “Başkanın Sahaya İnmesi Yakışan Bir Hareketti”
Okunuyor Acun Ilıcalı’dan Ali Koç’a Destek: “Başkanın Sahaya İnmesi Yakışan Bir Hareketti”

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Beyaz TV’de canlı yayınlanan programda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u Göztepe maçındaki eylemleri nedeniyle değerlendirdi. Ilıcalı, Koç’un sahaya inmesini “bir başkana yakışan bir hareket” olarak tanımlarken, teknik açıdan bu davranışın uygun olmadığını kabul etti.

Koç, Göztepe ile oynanan karşılaşmanın 50. dakikasında sahaya inmiş ve Göztepe taraftarlarının tepkisiyle karşılaşmıştı. Koç’a, önce bir yabancı cisim isabet etmiş, ardından akreditasyon kartlı Fatih Özkan tarafından itilerek yere düşürülmüştü. Özkan’ın daha önceki maçlarda yaşanan olaylar nedeniyle “kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan yargılandığı belirtilmişti.

Acun Ilıcalı, olayın ardından Koç’un hemen sahaya inmesini ve taraftarların yaşadığı sorunu çözme çabasını olumlu bulduğunu ifade etti. Ilıcalı, “Ali Koç’un yaptığı bir başkana yakışan harekettir. Taraftar mağdur durumda. O anda öncelik, mağdur olan taraftarın güvenliğidir” dedi. Ancak, Ilıcalı, Koç’un sahaya inmesinin teknik olarak yanlış olduğunu kabul etti ve “Başkan en fazla yol hatası yapmış” ifadesini kullandı.

Ilıcalı, Koç’un stat dışından gitmesi durumunda da aynı saldırıya uğrayabileceğini belirterek, “Nereden gidecekti? Yapma ya!” şeklinde tepkisini dile getirdi.

 

Haber Kaynağı: Yeniçağ Gazetesi 

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın