Arda Turan’dan Berkay’a Çarpıcı Yorum: ‘Güç Zehirlenmesi’

 Arda Turan’dan Berkay’a Çarpıcı Yorum: ‘Güç Zehirlenmesi’
Okunuyor Arda Turan’dan Berkay’a Çarpıcı Yorum: ‘Güç Zehirlenmesi’

Arda Turan’dan Berkay Kavgasına İlişkin Çarpıcı Açıklamalar: “Güç Zehirlenmesi”

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Amazon Prime Video’da yayınlanan belgeselinde, futbolculuk döneminde yaşadığı tartışmalı olaylara dair önemli açıklamalarda bulundu. Turan, şarkıcı Berkay ile yaşadığı ve uzun süre gündemde kalan silahlı kavga hakkında özeleştiri yaptı.

Belgeselinde, yaşanan olaylara dair samimi itiraflarda bulunan Turan, özellikle hastaneye silahla gitme eylemini hatalı bulduğunu belirtti. Turan, “Haklı olarak adam yaralamadan ve silahtan ceza aldım. Bunların hepsinde suçum var. Faizi bilmem ne konusunda açıklamamda yanlışım. Hakeme saldırma konusunda da hatam var. Ama en yanlış olduğum konu, bar kavgası değil. Hastaneye silahla gitmek. Sen mafya babası mısın? Kendindeki güç zehirlenmesi nedir? Bunların hepsi doğru” dedi.

Arda Turan ve Berkay arasındaki kavga, 2018 yılında bir gece kulübünde başlamıştı. Berkay’ın kafa darbesiyle yaralanması ve hastaneye kaldırılması sonrası Turan’ın hastaneyi silahla basması olayın yargıya taşınmasına neden olmuştu. Turan’a, cinsel taciz suçundan beraat edilmesine rağmen, silahla ateş etme, ruhsatsız silah bulundurma ve kasten yaralama suçlarından toplamda 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verilmişti.

 

https://www.ensonhaber.com

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın