ASTROLOG & YAZAR SEVİL SEVİL İLE GÜNEŞ AKREP BURCUNDA

 ASTROLOG & YAZAR SEVİL SEVİL İLE GÜNEŞ AKREP BURCUNDA
Okunuyor ASTROLOG & YAZAR SEVİL SEVİL İLE GÜNEŞ AKREP BURCUNDA

22 Ekim Güneş Akrep burcuna geçti. Mars ve Merkür de Akrep burcunda. Akrep burçlarının doğum gününü kutluyoruz. Akrep krizler evidir.
Gezegeni Plüton kişinin dönüşümünü de anlatır. Hayatınıza krizli insanları da çekebilirsiniz. Onlar da sizinle dönüşür. Akrep 8. evde k rizler evi olsa da
fırsata çevirebilirsiniz. Başkalarının parasını iyi yönetir. Kredi,nafaka,miras,borç,alacak-verecek tüm bu alanlar da 1 ay boyunca hareketlenmeler olabilir. Bazıları ufak operasyonlar geçirebilir. Bu estetik,sağlık,ameliyatları da çalıştırabilir. Yer altı konuları gizli saklı olaylar bunlarla ilgili gündemler
dikkat çekebilir. Ülkemiz bir akrep burcu ve ülkemizin de 29 ekim doğum günü. Cumhuriyetimizi kutluyoruz.
Bu zaman dilimi akreplerin çok dikkat etmesi gerekiyor. Mars’ın, Merkür’ün sizin evinizde olduğunu unutmayın. İletişimlerde sakinliği koruyun.
Şüphelerden, kuşkulardan, kıskançlıklardan, hırs ve öc almak gibi enerjilerden uzak durun. Güneş, Mars ve Merkür’ün Akrep burcunda olduğu bu bir aylık zaman diliminde daha kararlı,mücadeleci,cesur adımlar atacağınızı önemli dönüşümler başlatacağınızı anlatır. Evlilik ve ayrılık kararı
alanlar olacak. Kimileri çocuk sahibi olabilir. Her türlü ikili ilişkilerde sakinliği ve sağduyuyu koruyun. Öfkeler ve hızlı ani kararlardan kaçının.

Koç
Miras, kredi, nafaka,alacak-verecek, borç, ameliyatlar gündemleri olabilir.

Boğa
Her türlü ikili ilişkilerde ortaklık, evlilik, bazı anlaşmalar veya ayrılıklar olabilir. Kimileri evlilik kararı alabilir.

İkizler
Hizmet ettiğiniz veya hizmet aldığınız işlerle ilgili konularda iş değişikliği, yeni işler veya iş bırakmalar olabilir. Sağlığa dikkat. Evcil hayvan konularınız
olabilir.

Yengeç
Aşk, çocuklar, sanat, hobi, tiyatro, eğlence, borsa tüm bu alanlarda başlangıçlar bitişler gündeminizde olabilir.

Aslan
Ev, aile, yuva, aile büyükleri, ev taşıma, miras bunlarla ilgili konular gündeminize gelebilir.

Başak
Yakın çevre, kardeşler, kuzenler, kısa yolculuklar, eğitim, aracınız, bunlarla ilgili durumlar olabilir.

Terazi
Finansal konular, para harcamalar, miras konuları, kendi paranızı kazanma veya paranızla ilgili harcamalara dikkat.

Akrep
Güneş sizin evinizde önemli kararlar alabilirsiniz. Dış görünüş değiştiren olabilir, bekarlara evlilik olabilir, evliler dikkat ayrılık kararı alanlar olabilir.
Kimileri çocuk sahibi olabilir.

Yay
İnzivaya çekmek, dua,meditasyon yapmak iyi gelecek. Gizli saklı olaylar, gizli düşmanlar, bunlarla ilgili kulağınıza bazı fısıldamalar gelebilir.

Oğlak
Arkadaşlarınız, gruplar, dernekler, vakıflar, gelecek planlarınız için harekete geçiyorsunuz.

Kova
Statü, kariyerde değişiklik, terfi alma, evlilik, kimileri de ayrılık gibi gündemleri olabilir.

Balık
Yurt dışı, yabancılar, seyahatler, ticari konular, uzun yolculuklar, uzaktaki tanıdıklar varsa mahkeme, hukuk ve yükseköğrenimle ilgili gündemler olabilir.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın