ASTROLOG & YAZAR SEVİL SEVİL İLE 12 EKİM MARS AKREP BURCUNDA

 ASTROLOG & YAZAR SEVİL SEVİL İLE 12 EKİM MARS AKREP BURCUNDA
Okunuyor ASTROLOG & YAZAR SEVİL SEVİL İLE 12 EKİM MARS AKREP BURCUNDA

12 EKİM MARS AKREP BURCUNDA
Mars Akrep burcunun yöneticisidir. Kendi evinde oldukça kararlı hedefinde ısrarlı istediğini elde etmek için sabırla yol alır. Para kazanmakta becerikli olur. Kolay kızmaz öfkesini kontrol eder, sezgileri çok güçlüdür. Ağır sporları sever cinsel dürtüleri yüksek olur. Gizemli konulara ilgisi artar. Kölge yanlarına dikkat edin lütfen. Öfke kontrolünü aşabilir abartılı davranışlar sergiliyebilir. Kabalaşabilir, fazla eril davranabilir bunları kontrol ettiği zaman daha güçlü başarılı olacaktır.
Mars bir burçtan diğer burca geçerken dikkatli olunması lazım. Evde keskin aletlere dikkat 14 ekim Terazi burcundaki tutulma ile marsın etkisi de yüksek olacağı için dünya genelinde unutulmayacak olayları işaret eder. Daha hızlı, motivasyonu yüksek, ve savaşları hızlandıracak, marsın Akrep burcunda bir ay kalacak bir ay bir çok olayın hızlı geliştiğini duyabilirsin.
Dünya ve bireysel olarak. Mars savaşçı bir gezegen, kavgayı sever. Meleği Azrail’dir. Trafikte dikkatli olun. Düşmelere, kazalara, sinirlere dikkat, savaş, patlamalar, kaos gerginlikler yüksek olabilir. Sinsi insanların öc alma, intikam alma hırsı yüksek olabilir. Bu etkiler bir aylık sürebilir.

KOÇ BURCU : Miras kredi nafaka, alacak verecek gündemleri olabilir. Krizleri deneyimliyebilirsiniz karma günlerinden geçiyoruz. Hakkınızı da alabilirsiniz. Ufak bir operasyon geçirenler olabilir. Sizin Gezegeniniz Mars Akrep te düşmelere başa boyuna dikkat edin.
BOĞA BURCU : Hayatınızda hızlı bir döneme giriyorsunuz bazıları rüzgar hızıyla ayrılık kararı alabilir. Bu evlikik içinde geçerli yıldırım nikahı yapanlar olacak, ortaklıkta ve her türlü ikili ilişkilerde karma ile yapılan ne varsa iyiliğe iyilik alacaklar. Önemli kararlar ile yeni bir döngü başlıyor.
İKİZLER BURCU : İş konularınızda hızlanmalar var. Özellikle tutulma etkisinde Gezegeniniz Merkür’ün etkisi var. İletişimlerde imzalar da iş konuşma anlaşmalarda çok dikkatli olun. Yanlış söz yazı işinizden edebilir. Karma devrede kimileri yeni işe başlıyor, kimileri iş sıkıntısı iflas olabilir. Sağlık olarak rutin kontrolleri gözden geçirin. Evcil hayvanlarınızın bakımıyla ilgilenebilirsiniz, evcil hayvan edinebilirsiniz.
YENGEÇ BURCU : Aşk konularınızda hızlanmalar var. Kalbi boş olanlara aşk geliyor. Birlikteliği olanlar evlikik kararı alabilir. Sıkıntılı İlişkileri ani bir şekilde bitirenler olabilir. Çocukları olanlar onlarla ilgili gündemler olabilir. Evlikik, eğitim yer değiştirme gibi, kimileri çocuk sahibi olabilir. Sanat hobi gibi yetenekleri ortaya çıkarabilirsiniz, sanat tiyatro gibi konularla ilgilenenler olabilir.
ASLAN BURCU : Ev konularınızda hızlanmalar olacak, kimileri ev alma, taşınma, tadilat tamirat gibi durumları olabilir. Hane içinde önemli konuşmalar, miras konuları gündeme gelebilir. Aile büyüklerinin sağlığına dikkat. Kimilerinin hanesinde evlilik, ortaklık nişan gibi durumları olabilir. Bazı ayrılık kararı alanlarda ciddi değişiklikler başlıyor.
BAŞAK BURCU : Yakın çevre kardeşler kuzenler iş konuları iletişimler, kısa yolculuklar, ticari konular, anlaşmalar tüm bu alanlarda hızlı gelişmeler var. Yakın çevrenizle iletişimleriniz yoğun olabilir yanlış anlaşılmalar olabilir. Bazıları bir araya gelebilir bir konuşma toparlama olacak, aracınız varsa bakımıyla ilgilenebilirsiniz. Kardeşlerinizin hayatında önemli durumlar olabilir. Bu söz nişan evlikk, veya ayrılık kararı alanlar olabilir. Karma günlerinden geçiyoruz, sözlere dikkat
TERAZİ BURCU : Para gündemleri olabilir. Para kaynağı bulma, kendi işinizden beklediğiniz para gelebilir. Kimileri finansal konularda dikkatli olsun. Aşırı harcamalar yapabilirsiniz ev, toprak, miras gibi gündemler varsa hızlanmalar olabilir. Kendi öz değerinizin farkına varıyorsunuz. Ani sürpriz gelişmelere hazır olun.
AKREP BURCU : Gezegeniniz Mars evine geldi. İnsan kendi evinde rahattır. Daha güçlü sakin, sabırlı olur. Ne istediğini bilir. Hız ve motivasyonunuz yüksek olacaktır. Yapmak istediğiniz her ne ise onunla ilgili hızlı gelişmeler olabilir. Bu evlikik, ortaklık, ayrılık, çocuk sahibi olmak, yer değiştirmek dış görünüş olarak değişiklik yapanlar olabilir. Cinsellik sizin için daha önemli Mars’ın dürtüsel davranışları olabilir. Trafikte sakinliği koruyun, sağlık olarak rutin kontrolleri gözden geçirin. Sözlere dikkat, kavga enerjilerin den uzak durun. Bir aylık enerji size bir çok konuda hızlanmalar yaratacak. Karma günlerinden geçiyoruz. Hak ettiğimizi Evren bize verecek.
YAY BURCU : Bir aylık zaman diliminde düşmanlar, arkanızdan dönen dolaplar, kıskançlık hazımsızlık yapanlar kendilerini gösterecek, hastana, hapishane, kapalı alanlar, gibi durumları duyabilirsiniz bunlarla ilgili bazı tamamlanmalar bitişler olabilir. Özellikle sakinlik önemli dua meditasyon gibi konularla daha çok yoğun olup kendinizi inzivaya çekebilirsin.
OĞLAK BURCU : Guruplar, arkadaşlar, dernek, vakıf gibi konularda başlangıçlar yapabilirsiniz kimileri arkadaşlarıyla birlikte bir araya gelebilir hayalleriniz, umutlarınız için motivasyonunuz hızlanıyor. Bu iş kurma olabilir. Arkadaş ortamından biriye bir aşk, evlikik konuları olabilir. Gergin konuşmalar bazı dostlukları, arkadaşlıkları bitirebilir. Dikkatli olun. Karma döngü devrede.
KOVA BURCU : Statü kariyer değişikliği yapanlar olacak. Karma zamanı bazıları işinde patron, müdür gibi statüsü yüksek mevkiye geçiyor. Bu evlikik gibi konularınıda tetikliyor. Bekar iseniz evlikik kararı alabilirsiniz. Kimileri işinden olabilir. Mevki değiştirme evliliğinde sıkıntılar varsa hızlı bir şekilde ayrılık kararı alanlar olacak. Mars hızı anlatır. Sabırsız dürtüsel olabilir.
BALIK BURCU : Yurt dışı yabancılar seyahatler olabilir. Yolculuklar, gelen veya gidenler olabilir. Eğitim, ticari konular seyahatler, anlaşmalar, yeni kültürler yeni insanlar hayatınıza girebilir. Önemli konular hızlı bir şekilde gelişecek balıklar sizin veya çocuklarınızla ilgili hızlı gelişmeler olabilir. İş, eğitim, evlikik, ayrılık, çocuk, yer değiştirme.

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın