ASTROLOG & YAZAR SEVİL SEVİL İLE AY ASLAN BURCUNDA

 ASTROLOG & YAZAR SEVİL SEVİL İLE AY ASLAN BURCUNDA
Okunuyor ASTROLOG & YAZAR SEVİL SEVİL İLE AY ASLAN BURCUNDA

Ay Aslan burcunda.
Ay Aslan’da daha coşkulu, eğlenceli, çocukla çocuk, babacan tavırlı, sahiplenici, sanat, tiyatro, güzellik, egolu, alkış isteyen ve Ay Aslan burcundaysa aşık, görkemli, zengin, gösterişli ve genelde de abartılı jestleri vaat eder. Gizli aşklardan ziyade ilişkisini açık ve korkusuzca yaşamak ister, sözü dolandırıp durmaz, cesurca söyler. Görkemli ve ihtişamlı oluşunun altında altın gibi bir kalbe sahiptir. Kimseyi İncitmek istemez, bonkör olan Aslanlar her zaman dikkat çekerler. Gün genelinde etkileşimler Ay’ın Terazi burcundaki Merkür ile uyumlu açısı olacak, düşünce ve duygularımız dengeli, ne istediğimizi bilebiliriz ve iletişimlerde uyumlu olabiliriz. Aşk, iş, sanat, estetik, saç bakımı, çocuklarla diyaloglar tüm bu alanlarda güzel enerjiler destekliyor.
Önümüzdeki birkaç gün etkisi devam edecek olan Mars ve Pluto’nun gergin açıları dikkat çekiyor. Kaos, savaş, askeri konular mücadele, çatışma, patlamalar, baskı, toplumsal olarak bunlardan dünya genelinde etkiler olacak. Doğal afetlere, yangın, deprem, sel, fırtına gibi gökyüzü ve yeryüzünde bunlarla ilgili sıkıntılar olabilir dünya genelinde. Sağlık olarak kaslara, kemiklere dikkat edin, ağrılar olabilir.

OLUMLAMA
Hayatın her alanında Sağlıklıyım, güçlüyüm, gücümün farkındayım, bolluk ve bereket içindeyim şansım ve bahtım açık. Güzelliklere imzalar atıyorum. Teşekkür ederim.

#ASTROLOG #HOROSKOP #ASTROLOJİ #aslsnu#ay #venüs #GÜZELLİK #para #AŞK #çocuklar #barış #huzur #mutlukuk

Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın