Antalya’da vicdansız hırsızlar bağış kutusunu çaldı

 Antalya’da vicdansız hırsızlar bağış kutusunu çaldı
Okunuyor Antalya’da vicdansız hırsızlar bağış kutusunu çaldı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesi, Pazarcı Mahallesi, Selinus Sahili üzerinde bulunan gözlemecide bir hırsızlık olayı meydana geldi.

Gece geç saatlerde gözlemeci dükkanına giren 3 hırsız, içeride bulunan SMA hastası Arya bebeğin bağış kumbarasını çalarak sırra kadem bastı.

Hiçbir şeyden habersiz sabah iş yerini açmak için gelen dükkan sahipleri içeriye hırsız girdiğini fark etti. Çalışanlar, SMA hastası bebeğin bağış kumbarasının çalındığını görünce hemen polis ekiplerine haber verdi.

Vicdansız hırsızlar cezaevine gönderildi

İhbarın ardından olay yerine gelen ekipler, Arya bebeğin bağış kumbaralarını çalan hırsızların Esat T., Murat T. ve Serdar Ş. adlı şahıslar olduğu tespit edildi.

Polis ekiplerinin özverili çalışması sonucu hırsızlar kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınıp emniyete götürülen hırsızlar, işlemlerinin ardından Gazipaşa Adliyesine sevk edildi.

İHA’nın haberine göre, Esat T., Murat T. ve Serdar Ş. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Buna vicdanınız nasıl el verdi?

Hırsızlık olayını duyunca derin bir üzüntü içinde olduklarını belirten Arya bebeğin annesi Nurcan Öztürk ve babası Hamza Öztürk,

“El kadar bebeğin kumbarasını çalmaya vidanınız nasıl el verdi? 9 aylık SMA Tip 1 ölümcül kas hastası kızım Arya için esnaflara dağıttığımız kumbaralardan bir tanesinin maalesef çalındığını üzüntüyle öğrendik.

Bizler için 1 TL’nin bile önemli olduğu bu kampanya sürecinde bu olayın yaşanması bizi vicdanen yaraladı. El kadar bebeğimin sağlığı için topladığımız paralardan ne istediniz? Buna vicdanınız nasıl el verdi? Bu bir vicdansızlıktır.” şeklinde konuşarak sitemini dile getirdi.



Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın